Silk&Cashmere Babalar Günü

22 Haziran 2010 Salı |


Babalar Günü yaklaşıyor, yılın babalar için ayrılmış olan bu tek gününde ne hediye alsam diye düşünenler; yanıtı Silk&Cashmere’in geniş koleksiyonunda buluyor. 200 TL ve üzeri alışverişlerde kayın pederler için saf ipek kravat armağan eden Silk&Cashmere, babasına hediye alanları kayın pederleri için ikinci bir hediye almaktan kurtarıyor

Hayattaki en değerli varlıklarımızdan biridir baba. Onun her gün hissettiğimiz güvenini ve sıcaklığını, alınacak hiçbir hediyeyle karşılayamayız. Fakat yine de, onu bir gün olsun gülümsetebilmek için Babalar Günü’nde en iyisini, en güzelini vermeye çalışırız ona. İşte bu özel günde en şık ve en güzel hediyelerin adresi Silk&Cashmere, geniş ürün yelpazesi ve Babalar Günü’ne özel indirimleriyle sizi hediye seçme derdinden kurtarıyor.

Silk&Cashmere’in bu sene Babalar Günü için en büyük sürprizlerinden biri, 200 TL ve üstü alışverişlerde hediye ettiği yüzde yüz saf ipek kravat. Babasını, Silk&Cashmere’den alacağı saf ipek ve saf kaşmir ürünlerle sevindirmek isteyenler, eşlerinin babasına hediye etmek için, baba-evlat arasındaki sevginin saflığını yansıtan yüzde yüz saf ipek kravat çeşitlerinden istediğine sahip oluyor.

Silk&Cashmere, Babalar Günü’ne özgü bir diğer uygulamayla tüm erkek ürünlerinin ilkinde yüzde 30, ikincisinde ise yüzde 30’un üzerine ekstra yüzde 15 indirim olanağı sağlıyor. Silk&Cashmere’in babalara sunduğu bir diğer fırsat ise saf kaşmir polo erkek kazağındaki büyük indirim. Silk&Cashmere mağazalarında tüm zamanların en çok satan kazağı olan bu ürün, Babalar Günü için kısa bir süreliğine 409 TL yerine sadece 191 TL’ye alıcı buluyor. Üstelik bu evladiyelik ürün, 15 renk ve 5 farklı bedende satışa sunuluyor.

Saf ipeğin ve saf kaşmirin markası Silk&Cashmere, bu şık sürprizlerin yanı sıra, baba sıcaklığını ve güvenini yansıtan iddialı erkek koleksiyonuyla bu yaz babaları adeta şıklık yarışına sokuyor. Tenisçiler, yelkenciler, dağcılar, futbol fanatikleri, macera severler, denize nazır kahvaltı meraklıları, gazete ve kitap kurtları, gezginler, ralliciler, pazar gezmesi müptelaları, araba turcuları ve hatta balkon/bahçe bağımlıları gibi her zevkten, her yaştan ve her tarzdan erkek için hazırlanan Silk&Cashmere koleksiyonunda, siz de mutlaka babanız, çocuklarınızın babası, hatta onun babası için bir ürün bulacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sepete at,online alışveriş,online giyim,t-shirt,elbise,hırka,gömlek,satın al,online bayan giyim - erkek giyim