Fred Eyewear

30 Haziran 2010 Çarşamba |


Anneler Günü hediyenize karar veremiyorsanız zerafetin sembolü, görünümü tamamlayan en şık aksesuar: “Fred Gözlük” koleksiyonuna göz atın…

Fransız modasına yön veren markalardan Fred, klasik bir tarzın çağdaş tasarımlarla harmanlandığı 2010 güneş gözlüğü koleksiyonunu stil sahibi annelerin beğenisine sunuyor.

Fred’in tasarımcıları tarafından özel olarak hazırlanan 2010 Yaz Gözlük Koleksiyonu, mücevhere yansıttığı lüx ve tutkulu çizgisi ile markayı daha da yukarı çıkarıyor. Fred, 2010 koleksiyonunda yer alan modeller tutkulu, havalı, zarif ve çekici.

Tasarımlarda ışıltılı bir çizgi hissedilirken, Fred kullanıcıları yine iddialı ve çekici görünüyor. Fred gözlük koleksiyonunda kullanılan ağırlıklı renkler parlak sarı ve beyaz. Zarif gözlüklerden hoşlanan anneler için çerçevesiz modeller ağırlıkta. Daha klasik çizgiler taşımayı seven annelere ise yarım ve tam çerçeveli modeller koleksiyonun içerisinde yer almakta.

Doğanın tüm renkleri ve sezonun ön plana çıkan modelleri ile Fred gözlük koleksiyonundan annenize seçkin bir tarz hediye edin…

0 yorum:

Yorum Gönder

Sepete at,online alışveriş,online giyim,t-shirt,elbise,hırka,gömlek,satın al,online bayan giyim - erkek giyim