karen Walker Eyewear

27 Haziran 2010 Pazar |


Sıradışı gözlükler arayanlar için Türkiye’de artık sıradışı bir marka var: Karen Walker… Amerikan stiline uygun yumuşak renkler, iddialı modeller ile 70’lere dönüşe hazır olun…

2002 yılından beri tekstil sektöründe adını yazdıran Karen Walker 2010 sezonunda gözlük sektörünü de iddialı giriyor. Anna Chlumsky, Zoe Kravitz, Corey Kenndy gibi bir çok genç ünlünün yanısıra Minnie Driver, Poul Walker gibi bir çok ünlünün markası olan Karen Walker gözlük koleksiyonunda, canlı renklerin yanısıra pastel ve yumuşatılmış tonlara da büyük ağırlık verilmiş. Karen Walker çekiciliğin sınırlarını zorlayan modern tasarımları ile dünya modasını yansıtıyor.

Yüzü saran stilleri, oldukça büyük camlar ve coşkulu ayrıntılar tamamlıyor. Karen Walker 2010 trendlerini güneş koleksiyonuna uyarlıyarak, tekstildeki başarısını gözlüklerede yansıtıyor. Modayı ön plana çıkararak kullanıcılarının isteklerine cevap veren marka, yüzleri yeniden forma sokarak hayatın her anı için modern bir görünüm yaratıyor.

Chloé 2010 koleksiyonunda …. model yer almakta. Metal ve kemik-asetat tasarımların yer aldığı yeni koleksiyonda, geniş yüzü saran, çekik ve simetrik sitillerin yanısıra asi modeller dikkat çekiyor. Modanın geçmişe dönen yüzünü güneş gözlüklerine yansıtan Karen Walker, nostaljik çizgileri günümüzün çağdaş yaklaşımları ile yorumluyor.

Dünya modasına yer veren tasarımları göz önüne alınarak üretilen Karen Walker gözlük modelleri şık ve çarpıcı görünümleri kadar, hafif çerçeveleri ile de üstün kalite vaat ediyor.

Sıra dışı bir tarzınız olduğunu düşünüyorsanız ya da içinizdeki sıra dışı tutkuları dış görünümünüze yansıtmak istiyorsanız Karen Walker’ın çarpıcı 2010 koleksiyonunu görmenizi tavsiye ediyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sepete at,online alışveriş,online giyim,t-shirt,elbise,hırka,gömlek,satın al,online bayan giyim - erkek giyim