Modayı bu hafta Limango’dan takip edin

22 Haziran 2010 Salı |


Dünyanın en gözde markalarının ürünlerini %70’e varan indirimlerle üyelerine sunan Limango, bu hafta da yaz modasının favori markalarını moda tutkunlarıyla buluşturuyor. 7-13 Haziran tarihleri arasında KİP, Toni&Guy, JBL, Alessi, Dior, Gamze Saraçoğlu, Victorinox, Gilette ve Silk&Cashmere’in ürünleri %70’e varan indirimlerle satışa sunuluyor. Üye sayısı 400.000’e ulaşan Limango, bu hafta çok renkli ve çok indirimli!

Yaz modasının favori ürünlerini sürpriz indirimlerle üyelerine sunan Limango’nun bu haftaki kampanyaları, moda tutkunlarına çok cazip fırsatlar sunuyor. Limango.com.tr’den, 7-13 Haziran tarihleri arasında KİP, Toni&Guy, JBL, Alessi, Dior, Gamze Saraçoğlu, Victorinox, Gilette ve Silk&Cashmere’in ürünleri %70’e varan indirimlerle satın alınabilir. Üye sayısı 400.000’e ulaşan Limango’ya göz gezdirmeden bu haftaki alışverişinizi tamamlamayın.

limango.com.tr’den yalnızca Limango üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango.com.tr üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer Limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. Eğer Limango üyesi bir tanıdığınız yoksa o zaman da sitedeki formu doldurarak başvuru yapıyorsunuz. Bunun ardından başvurunuz Limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz konusunda tarafınıza bilgi iletiliyor. Üyelik onayından sonra arkadaş ve dostlarını Limango’ya davet edenleri ise benzersiz bir sürpriz bekliyor. Davet üzerine gelen her yeni üye, limango.com.tr’de yaptığı ilk alışverişle birlikte davet sahibine 10 TL alışveriş çeki kazandırıyor.

LimangoAnahtar’la davet edin, siz de kazanın!

Limango’ya arkadaşlarınızı davet etmek için artık çok kolay ve eğlenceli bir alternatif bulunuyor: LimangoAnahtar. Limango’dan alışveriş yapan üyelere, sipariş kargoları vasıtasıyla ulaştırılan bu kartlarla üyeler, arkadaşlarını Limango’ya davet edebiliyorlar. Kartların ön yüzünde Limango üyeliğini sağlayacak referans kodu, arka yüzünde ise üyenin e-mail adresini yazması için bir bölüm bulunuyor. Tek yapmanız gereken bu kartları Limango’ya üye olmak isteyen arkadaşlarınıza vermek. Arkadaşlarınız kartın üzerindeki kodu limango.com.tr’nin ana sayfasındaki bölüme girdikten sonra, üyelik işlemleri sırasında sizin e-mail adresinizi “sizi davet eden” kısmına yazdıklarında, arkadaşınızın ilk alışverişinden 10 TL alışveriş çeki kazanıyorsunuz. Kısacası ne kadar çok arkadaşınızı ya da yakınınızı Limango üyesi yaparsanız, onların alışverişleriyle birlikte siz de kazanıyorsunuz.

Üyeliğin ücretsiz olduğu limango.com.tr’de kullanılan 3D Secure sistemi sayesinde tüm alışverişler en yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşiyor. Yapılan alışverişlerde kredi kartlarına peşin fiyatına 3 ila 6 ay arasında değişen taksit seçenekleri de sunuluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sepete at,online alışveriş,online giyim,t-shirt,elbise,hırka,gömlek,satın al,online bayan giyim - erkek giyim