INVISTA, LYCRA

4 Temmuz 2010 Pazar |

NVISTA, “LYCRA® güzellik kumaşı”nı Paris’te tanıtıyor!

Dünyanın en büyük entegre elyaf ve polimer üreticilerinden INVISTA, LYCRA® elyaf markasının sağladığı uyum, konfor ve hareket özgürlüğünü bu kez de mayo ve iç giyim kategorisine yönelik en son inovasyonuyla tekstil sektörüne sunuyor.

INVISTA, üstün performans özelliklerine sahip yeni inovasyonu LYCRA® güzellik kumaşı (LYCRA® beauty fabric) içeren ürünleri, 4 - 6 Eylül 2010 tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek Moda Şehri Fuarı’nda (Mode City Fair) sergileyecek.

Berr-In Yaz Sezonu

2 Temmuz 2010 Cuma |


Geçtiğimiz Sonbahar – Kış sezonunda iç piyasaya giriş yapan Berr-In, farklı ve göz alıcı tasarımların oluşturduğu 2010 İlkbahar – Yaz koleksiyonuyla kadına kendini özel ve güçlü hissettiriyor.Kireç rengi,fildişi rengi,yeşilimsi mavi, gümüş, mor,pastel renkler ve siyah ile beyazın kullanıldığı yeni koleksiyonda, asimetrik etek uçları,balon şekiller,hafif kesimli pantolonlar, dairesel etekler öne çıkıyor. Berrin Eser’in tasarımlarında Berr-In kadını, tül gibi incecik materyaller, şatafatlı danteller, şifonlar ve vualler içerisinde romantizm, mutluluk ve gücü simgeliyor.

Chloé Eyewear

1 Temmuz 2010 Perşembe |


Chloé Eyewear 2189L serisi ile şıklığı ve kaliteyi bir arada harmanlıyarak, gözlük modasında her zaman ilklerin arasında yer almaya devam ediyor.

Chloé Eyewear, 2189 L serisinde ayrıntılara önem vererek, yaratıcı yeni tasarımlar üretmeye devam ederek, gözlük modasında yerini koruyor. 2010 koleksiyonunda yer alan 2189 L modeli son derece şık , kaliteli, modaya uygun ve günlük kullanım için ideal.

Chloé Eyewear 2189 L modeli, vurguların uyumlu ve kontrast renklerde yoğunlaştığı tasarımı, zengin bir kalite, modern bir çizgi, büyük kemik çerçeveler ve çekici bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Chloé Eyewear, güneş gözlüğü koleksiyonu tasarımlarında ayrıntılara önem veriyor ve durmaksızın yaratıcı yeni tasarımlar üretmeye devam ediyor. Tasarladığı yeni modeller son derece feminen, modaya uygun ve günlük kullanım için ideal. Metal uygulamaları ilk kez çerçevelerinde kullanan Chloé, güneş gözlüğüne iddialı bir görünüm katıyor.

Chloé Eyewear’ın 2189L modeline Kent, Atasun ve Göz Gruplardan ulaşabilirisiniz…

Sepete at,online alışveriş,online giyim,t-shirt,elbise,hırka,gömlek,satın al,online bayan giyim - erkek giyim