Abercrombie and Fitch kuşkusuz gençlerine n çok sevidği markalardan bir tanesi.Ve son 2 senedir Abercrombie and Fitch giymek oldukça trend durumda.

Abercrombie and Fitch polo yaka t-shirt modelleri de ; Abercrombie ürünleri arasında en şık modellerden .

Aşağıda gördüğünüz şık polo yaka t-shirt 'ler Modapasaji.com'da.



Abercrombie and Fitch Polo Yaka T-shirt
Renk Pembe / Fuşya
Satın Al


Abercrombie and Fitch Polo Yaka T-shirt
Renk : mavi
Satın Al

Abercrombie and Fitch Polo Yaka T-shirt
Renk :beyaz
Satın Al

Abercrombie Polo Yaka Online Giyim Alışveriş , Sepete at , small medium large ve x large bedenler. Her renk Abercombie and fitch polo yaka t-shirt . Bu t-shirt'ler kaçmaz gerçeketn çok şık ve güzeller.

Online Hırka Satın Al !

6 Mart 2010 Cumartesi |

Hırka sevenler için gerçketen son iki sezon çok iyi gidiyor çünkü hırka giymek çok trend oldu. Bundan dolayı alışveriş sitemizde hırka modellerine sıkca yer veriyoruz. Aşağıda gördüğünüz tüm hırkalar ve daha fazlası online giyim mağazamızda.

Online hırka satın al 'mak istiyorsanız Modapasaji.com sayfalarını ziyaret edebilirsiniz , birbirinden şık hırkalar rengarenk modeller farklı tasarımlar .

Online Hırka Satın Al !

Reward hırka
Renk: Fuşya




Zara Hırka
Yatay çizgili



Rossi Hırka
Renga Renk çok şık

Gençlerin en çok sevdiği markalardan bir tanesi olan Bershka hem bayan hemde erkek ürünlerine mağazalarında yer veriyor. Tabi ki bayan ürünleri biraz daha fazla.

Modapasaji.com'da Bershka ürünlerinede zaman zaman ulaşmanız mümknün olacaktır. Aşağıda gördüğünüz güzel tunik t-shirt Modapasaji.com'da.


Bershka Tunik T-shirt



Elbise ve abiyeler özel günlerin vazgeçilmez kıyafetleridir.Düğün,nişan,nikah,özel yemekler,mezuniyetler derken bir çok gün için özel elbiseler seçilir.

Online elbise alışverişi yapmak isteyenler bir online giyim mağazası olan modapasaji.com içinde çok şık ve uygun fiyatlara kaliteli markaların elbise modellerine ulaşabilirler.


Aşağıda Modapasaji.com sayfalarında yer alan bazı elbise ve abiye modellerini görüyorsunuz gerçeketen hepsi birbirinden şık ve güzel.




Lamazone
Elbise

%100 cotton, saten kumaş , çift taraflı elbise , içten etek üstden gometrik desenli elbise, kendinden iç çamaşırlı, askılı .Renk Siyah.


F&K Collection
Abiye - Elbise

%100 cotton, saten astar, rahat kesim, şık fırfırlı omuz çalışması, büzgülü karpuz kol, diz üzeri boy
.



P.Clup - Fashion Fruit
Abiye

%100 cotton, saten kumaş, rahat kesim, askılı omuz, diz üzeri boy, tüllü, boncuk ve çiçekler ile süslü arka alan, mor renk .




Zara yeni sezon t-shirt koleksiyonundan polo yaka sevenlere özel çok şık t-shirt modelleri. Çok farklı çalışılmış polo yakalar benşmde dikkatimi çekti alttan polo yaka hemen üzerinden gömlek yakası gerçekten çok şık duruyor.



Gördüğünüz bu şık polo yaka t-shirt Modapasaji.com sayfalarında . Eğer online giyim alışverişi yapmak istiyorsanız ziyeret edebilirsiniz.






En yeni trend'lerden bahis eder iken hırkalar üzerinde de bir çok kez durdum.Bu sene hırkalar hem bayan hem erkek koleksiyonlarda bolca var.

Hırkalarınızı ister t-shirt 'leriniz iel ister gömlekleriniz ile kombinliyebilirsiniz . Modapasaji.com'da birbirinden şık hırka modellerine ulaşabilirsiniz.

Hemen aşağıda Zara koleksiyonundan çok şık bri hırka modeli görüyorsunuz armalı ve tayat renkli çizgiler ile çok şık.





Online Giyim Hırka
Zara Hırka Online Alışveriş Kapıda Ödeme



Modapasaji.com Online Giyim Mağazası


2009 Senesinde başlayan tayt modası beraberinde uzun tunik 'leride trend hale getirdi çünkü bazı hanımlar taytlarını tunik 'leri ile giyinip çok şık kombinler oluşturabiliyordu.

2010 İlkbahar yaz sezonunda da son sürat devam eden bu trend şimdi tunik t-shirt modelleri devam ediyor . Bir çok markanın koleksiyonlarında uzun tunik t-shirt'lere rastlamak mümkün.

Ünlü İspanyol markası ve gençlerin en çok takip ettiği markalardan bir tanesi olan Zara koleksiyonlarında da çok şık tunik t-shirt modelleri bulmak mümkün . Hemen aşağıda Zara koleksiyonlarında yer alan ve Modapasaji.com'dan satın alabileceğiniz çok şık bir tunik t-shirt görüyorsunuz.

Modapasaji.com'dan alışveriş yaparken ; kapıda ödeme rahatlığından ve ücretsiz kargo hizmetinden de faydalanabilirsiniz.




Tunik t-shirt

Sepete at,online alışveriş,online giyim,t-shirt,elbise,hırka,gömlek,satın al,online bayan giyim - erkek giyim